DAMEFRISØR I FREDERICIA

Det er med stor glæde og passion, at vi hos Anjas Klippestue tager i mod kunder til dameklip. Vi har derfor et team af kompetente og kreative frisører, der løbende udvikler deres kompetencer og nytænkende idéer.

Vi inspireres hver dag af vores omgivelser, og denne inspiration er med til, at vi kan finde den rette løsning til dig. Som damefrisør ønsker vi at skabe en helhed mellem tidens trends, dit ansigt og din personlighed – og dermed få det hele til at gå op i en højere enhed.

 

DAMEFRISØR MED FOKUS PÅ OPLEVELSEN

For at bevare de høje standarder, som vi ønsker at kendes for, er vi som din damefrisør altid klar til at varte dig op. Dette handler ikke blot om en kvalitetsklipning, men også at du føler dig tilpas i stolen og i omgivelserne.
Vi ønsker ikke at gå på kompromis, da vores kunder fortjener en skøn oplevelse her hos Anjas Klippestue.

Udstyret og servicen er et lige så vigtigt element som håndværket, da en klipning hos os ikke bare er en klipning. Se din frisørtur som en fornyelse af dig selv – og bevar denne tanke når du sidder i stolen og kigger på dit ’’nye jeg’’.
Når du går ud af vores dør, håber vi, at du føler dig smuk og unik, og kan fornemme en følelse af glæde og harmoni efter en selvforkælelsesoplevelse af de helt store.

 

BLIV KLIPPET I FREDERICIA

Kom ind og mærk den behagelige atmosfære på egen krop, og slip for hverdagens stress og jag for et øjeblik.

Bestil tid hos din lokale damefrisør online eller på tlf. 75 94 53 52. Du er også meget velkommen til at kigge forbi salonen, og få et par tips med på vejen – helt gratis.
Tag bare plads i stolen, læn hovedet tilbage, luk øjnene og nyd tilværelsen!

Bestil tid online hos din frisør i Fredericia – gode oplevelser hver gang!